8. nov. 2009

Kmetija RES slavnih


A ha ha ha, neprecenljivo. S to objavo ne oznanjam toliko tega, da tudi sam — krvav pod kožo — spremljam domačo televizijsko in medijsko greznico sceno, temveč bolj to, da cenim inteligentno in pristno satiro, ki jo je pri nas žal vse premalo (z dolžnim spoštovanjem do Kobala, Hribarja, Gojca in drugih zabavljačev — ah, kje so časi TV Popra). Jonas to seveda od nekdaj obvlada in čeprav sicer ne malikujem niti moža niti vsega, kar sproducira, mu je tokrat uspel zadetek v polno. Car.

Opomba. Če je širina zgornjih YouTube videoposnetkov napačna ali se sploh ne predvajajo, je to verjetno zato, ker uporabljaš omejeni brskalnik MalegaMehkega™ Internet Explorer ®

p.s. Jonas se (izjemno duhovito) ne posmehuje le etiki in psevdofilozofiji protagonistov (kot je npr. Artur) tega resničnostnega šova in celotnemu konceptu medijskega fenomena, temveč tudi vsem (kvazi)intelektualcem med blogerskimi komentatorji in kolumnisti, ki tako pronicljivo duhovičijo nad vsem skupaj. No, ali pa si jaz vse skupaj zgolj domišljam.

Ni komentarjev:

Objavite komentar