7. jan. 2011

Poklon Kralju

8. januarja 2011

Če bi še živel, bi na današnji dan praznoval niti ne pretirano častitljivih in betežnih 76 let. A legende vselej odhajajo mlade; in on je odšel kot ena največjih. Sicer pa, saj veste, menda so ga pred kratkim (spet) videli v nekem ameriškem McDonaldsu, ko je navdušeno srkal milkshake in se basal s Kraljevsko solato.

The light that burns twice as bright burns for half as long;
and you have burned so very, very brightly. —Eldon Tyrell

p.s. Veliko glasbenikov odtlej si (je) lasti(lo) visokozveneče (samooklicane) nazive "kralj tega", "princ onega", "šef tretjega".

Kralj je (in bo vedno) samo eden.

1 komentar:

  1. Pa saj človek ne more verjeti. Kralj je samo eden in je črne barve. Oziroma vsaj bil je, dokler ga ni napadla tista zahrbtna bolezen, ki iz zamorcev dela belce.

    Da ne omenjam obče znanega dejstva, da je blog na temo glasbe povsem odveč, ker je bilo o tej problematiki že vse, kar se relevantnega povedati da, mnogokrat povedano na blogu blogerja/medijske osebnosti znane(ga) tudi po pionirski filmski kritiki in lastnem glasbenem udejstvovanju in seveda moderiranju prireditev kot je npr. prestižni dogodek Raznolikost podeželja in jasno tudi vodenju kritiško in od občinstva občudovanih televizijskih oddaj kot je najnovejši TV hit Tajkun.

    Vsak ima svojo publiko in publika, ki gleda filme in posluša glasbo že ima svoj blog. Zakaj ne pišeš raje o živalih? Aja, sorry, tudi o že piše tem znani bloger/medijska osebnost, ima psa po imenu Jodl, kar je duhovita domislica, ker je bil general Jodl Fuehrerju zvest v dobrem in zlem, če se tako izrazim.

    O čem bi pa res lahko pisal? Skorajda da je ni več temice ali področjeca, če pavšaliziram, da je/ga ni znani stream-of-consciosness blog(g)er/medijska osebnost že kompetentno, kompetitivno in kompletno pokril(a). Pred kratkim celo o izginitju Jimmya Hoffe, ki je izginil in zgnil, v eni besedi.

    OdgovoriIzbriši