29. nov. 2012

Edina prava alternativa

IZBERITE MODRO. ODLOČITE SE PRAVILNO. VOLITE NJEGA.Borut PahorČak NorisDanilo Türk

On ne spi. On čaka. ● On ne bere. Srepo bolšči v knjigo, dokler ne prejme željene informacije. ● Uspešno je preštel do neskončno. Dvakrat. ● On samo z levim mezincem pritisne Ctrl+Alt+Delete. ● On ne dela sklec. Zemljo odriva od sebe. ● Ob tabornem ognju si prikazni in strahovi o njem pripovedujejo grozljive zgodbe. ● Pred kaminom ima razgrnjenega velikega rjavega medveda. Ni mrtev, le boji se premakniti. ● Nekoč je za šalo uriniral v rezervoar nekega tovornjaka. Ta je zdaj znan kot Optimus Prime. ● On lahko zaloputne vrtljiva vrata. ● On je v resnici umrl pred 20 leti. Smrt še vedno zbira pogum, da mu to pove. ● On je že bil na Marsu. Zato tam ni znakov življenja. ● Zgradil je svojo rojstno hišo. ● On ne hodi po vodi, temveč plava skozi kopno. ● Nikakršne naravne evolucije ni. Samo bitja, ki jim je on dovolil preživeti. ● Božiček njemu pove, kaj si sam želi za božič. ● On ne nosi ure. Sam se odloči, koliko je ura.

filmoljub © Konzumacija na lastno odgovornost. Neupravičeno posnemanje sloga in/ali povzetek idej se kaznuje z mrkim pogledom in/ali s pomenljivim molkom. Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Za morebitno nelagodje ne odgovarjamo.

14 komentarjev:

 1. Ena malo bolj filmska: Posnel je izdelavo prve kamere :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Samo da podprem tvoja komentarja glede protestov, ki si ju napisal na Gartnerjevem blogu. Model je dejansko napisal tako bedne zadeve, da sem preprosto si blokiral dostop do njegovega bloga, ker mi uničuje možganske celice. Brez pretiravanja sem že na začetku srednje šole razmišljal bolj zrelo od njega. Wtf res.

  OdgovoriIzbriši
 3. Hvala. Patetično je, če nekdo v obupanem lovu na pozornost zamenjuje satiro s pristno neumnostjo in misli, da je vsaka reklama pač dobra reklama. Osnova za idiotski senzacionalizem in umsko plitvino.

  OdgovoriIzbriši
 4. Oprostite, ampak Iztok Gartner je pa dejansko cepec, da mu ni pomoči. To je pa groza. Ne vem kdo sicer bere njegov "blog" ampak to je že prav norčevanje iz samega sebe. Je lahko dejansko tako butast?

  Bi ga vprašal enkrat kje je sedaj njegova famozna filmska stran na wordpressu, ki jo je tako širokopotezno postavil. Očitno njegovi redni bralci raje prebirajo tisto o resničnostnih šovih, tovornjakarjih, mariborčanu in pasjemu pritlikavcu, ki joj-prejoj kaka...

  OdgovoriIzbriši
 5. Dej, jst sem se zadrževal do zdej in ga nikoli nisem žalil, sem si mislil "ok pač model fura nek svoj stil, naj ga fura" in čeprav mi je bil vedno prizadet, sem si pač mislil svoje. No včeraj pa tako pogledam njegov blog in začnem brat objave in se prav nisem mogel načuditi, kakšne ta človek piše. In ta model je kao neka referenca za filme? Politiko? Intervjuje? Dali so ga za hišnega blogerja na Siolu nekoč? In kar naprej mu dovolijo vodit neke šove in delat intervjuje. Tega enostavno ne morem sprejet. Gartner je prav internetna različica gostilniškega pijančka, ki pije alkohol in zblojen razlaga nekaj svojim kolegom, misleč, da je pametnejši od njih in bo rešil svet. Samo problem je, da je taki folk čez dan delal nekje trdo fizično delo in bil vsaj minimalno koristen, Gartner pa smrdi doma, piše bedarije, snema bedne oddaje, bedne humoristične filmčke (NE, Mariborčan NI SMEŠEN po nobenem kriterju smešnosti), bedne recenzije. Največji misterij pa mi je, da je človek verjetno napisal že 1000 recenzij in dejansko pogledal par tisoč filmov, pa še zmerom ne more razumeti niti enega in napisati niti ene recenzije, ki bi presegla pisanje osnovnošolca. Grozno no. Žal mi je za tale rant na tem blogu, ampak Iztok mojih komentarjev ne spusti skozi svojo "cenzuro" komentarjev, oglasiti pa se preprosto moram. Ker je samo tako možnost, da model dejansko to prebere in (morda) kdaj neha pisat javno objavljena besedila. Majkemi jst bom nabral folk, naprintu njegovo sliko in napis "GOTOF JE" in šel na ulico, če bo vztraju.

  OdgovoriIzbriši
 6. Ostalega drkanja ne bom komentiral, se pa moram odzvati na ogabno laž komentatorja Bonada, za katerega prvič slišim in ki nalaga, da njegovih komentarjev ne spuščam na svoj blog. Še nikoli ni nihče s tem nickom pisal pri meni, pa tudi noben podoben komentar ni priletel v moderacijo ali kam drugam. Če že drka, naj zraven vsaj ne laže.

  OdgovoriIzbriši
 7. Saj ne komentiram pod tem vzdevkom spaček. Tudi nikjer drugje ga ne uporabljam, pač prišel sem na ta blog in napisal random nickname, ker vedno napišem nek nickname, da se ne dela zmeda z "Anonimni". Nimam nekega stalnega vzdevka. Verjemi, da mi že najmanj treh komentarjev nisi spustil skozi moderacijo. In jaz ne "drkam", ampak samo pišem resnico. Tvoje pisanje je na ravni osnovnošolca (morda poznejših razredov), kar ti bo potrdila vsaka oseba, ki je kvalificirana ocenjevanja pisnih izdelkov osnovnošolcev in ti ni blizu, da bi ta bližina vplivala na njeno sodbo. To ni drkanje, ampak podajanje dejstev.

  OdgovoriIzbriši
 8. surovomeso2. 12. 12 16:37

  Mislem ne morte se tako pritoževat nad našim vaškim posebnežem Gartnerjem, mislem če ne bi blo njegovga bloga le kje bi se človek nasmejav takim zablodam s skoraj vseh strani človeškega udejstovanje od politike,glasbe, "stand up-ov",in same češnjice na vrhu tortice teh vrlih recenzij.
  Faking epsko je blo k je model 22 krat najavu kaki car je ko ima 100 tisoč ogledov na youtubu.

  Gartner keep up the good work!

  OdgovoriIzbriši
 9. Ja kdo je zdaj glavni, Pahor, Turk, Norris ali Gartner, dajte se že odločit no :)

  OdgovoriIzbriši
 10. Pahor, Turk in Gartner. Predvsem zadnji.

  OdgovoriIzbriši
 11. Odvisno v kšni kategoriji

  Če govorimo o kategoriji "neumni dolgočasni ne-poznavalci filmov, ki misijo, da posujejo filmsko/glasbeno znanje ter pišejo besedila na ravni osnovne šole, ustvarjajo eno najslabših RAP glasb v Sloveniji, obenem pa se obnašajo nadvse otročjo in pomilovanja vredno."

  Pol si ti, Gartner, glavni s prepričljivo prednostjo.

  OdgovoriIzbriši
 12. Nasmejal sem se.

  OdgovoriIzbriši
 13. Haha a ste opazili, da se je Gartner naučil nove besede - medmeta "aham" ki ga sedaj uporablja v skoraj vseh svojih zapisih haha.

  OdgovoriIzbriši
 14. Haha očitno je opazil moj komentar, ker je že editiral nekatere zapise in izbrisal besedo "aham". Fante se hitro uči, kmalu bo njegov slog dosegel nivo petošolca.

  OdgovoriIzbriši