18. apr. 2014

Velikonočni zajčki

Blogoslavljene praznike in veliko jajc!
Opomba. Če je širina zgornjega YouTube videoposnetka napačna ali se ta sploh ne predvaja, je to verjetno zato, ker uporabljaš omejeni brskalnik MalegaMehkega™ Internet Explorer ®

9 komentarjev:

 1. Ha ha ha, Slakonja car. Samo ne vem, zakaj se mu zdi ta debil SoulGreg tako pomemben ali zanimiv, da se sploh spravi delat to parodijo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni pa so SoulGreg "Umetnik" parodije všeč. Tudi ta ni slaba: https://www.youtube.com/watch?v=ZC0je0BkX-0 :D

  OdgovoriIzbriši
 3. Povem iskreno: meni so enako smešni zadrti pljuvači kot oni, ki vneto kujejo to kvazi-glasbo tega "Artista" v nebo (no ja, slednji mogoče za spoznanje bolj). Jaz pravim: delaj, kar ti paše, vendar se ne čudi odzivom (takim in drugačnim). :D

  OdgovoriIzbriši
 4. p.s. Ampak vem pa nekaj: v Sloveniji se ljudje običajno NE posmehujejo nečemu, kar je duhovito, izvirno ter inteligentno. Namreč, dvomim recimo, da je imel kdaj kakšen bloger (bodisi pri nas ali kjerkoli drugod) tako veliko haterjev, satiričnih strani ali pa preprosto parodij, kot jih ima Garty Farty.

  OdgovoriIzbriši
 5. A so to sestre hehe?

  OdgovoriIzbriši
 6. Zoki is back. Katastrofa. : / Človek težko verjame, v kakšni državi s kako absurdno politiko živimo. Gartner pa na svojem blogu nabija s pričakovanimi retardizmi in kot ponavadi vzbuja patetično pozornost z debilizmi.

  OdgovoriIzbriši
 7. Anonimni (ampak ne isti kot vsi ostali)27. 04. 14 01:15

  Živimo v državi, kjer imajo ljudje kot je Gartner javno besedo, ki se nekaterim celo zdi relevantna. Kar je meni dovoljšen dokaz, da nekaj ne štima.

  OdgovoriIzbriši
 8. Se strinjam. Eno je duhovita provokacija oz. satira (ali parodija), drugo pa je topoglavo gostilniško razmišljanje nekega debila iz Polul, ki ne seže dlje od nizkega, redkolasega čela.

  OdgovoriIzbriši
 9. Bog nam pomagaj, vse to so samo simptomi podebiljenosti te države in družbe: tako Garty kot Zoki sta samo nujna proizvoda te možganske dekadence.

  OdgovoriIzbriši