7. avg. 2014

Dama v črnem

There is no strength in numbers.
Have no such misconception.
But when you need me, be assured,
I won't be far away.
Opomba. Če je širina zgornjega YouTube videoposnetka napačna ali se ta sploh ne predvaja, je to verjetno zato, ker uporabljaš omejeni brskalnik MalegaMehkega™ Internet Explorer ®

5 komentarjev:

 1. So easy to begin and then impossible to end.
  For she, the mother of all...  OdgovoriIzbriši
 2. Sinoči me je bilo (ne prvič, ne zadnjič) sram, da živim v tej beznici tretjega sveta, ki ji pravimo Slovenija. Šivilja Bratušek na nacionalki razlaga Bergantu, da za evropsko komisarko ona pač NI kandidirala sama sebe, pač pa jo je predlagala njena stranka (katere predsednica je), ona je kandidaturo (kot predsednica vlade) zgolj sprejela. Vau. Pa ene šestkrat je poudarila, kako gre za POLITIČNO funkcijo. Hvala za informacijo, Alenka, jaz sem namreč mislil, da boš tam okopavala krompir in učila gluhoneme otroke v posebni šoli. Fuj in fej.

  OdgovoriIzbriši
 3. Boratušek na srečo odhaja na politično margino, čez nekaj let bomo ob omembi njenega imena (enako velja za ekipo kalibrov tipa Moderndorfer) kolektivno sklonili glavo, gledali v tla in vrteli stopalo od nelagodja, nikoli pa nam ne bo jasno kako so lahko mediji tako sub-mediokriteto toliko časa prodajali kot zgodbo o uspehu.
  Moderndorfer o sprejetju "vabila" Zaresa, da PS vloži zakon:
  https://www.youtube.com/watch?v=zjmGzPJsV60

  OdgovoriIzbriši
 4. Srčno upam, da imaš prav. Ampak v Sloveniji pri teh rečeh v resnici nikoli ne veš.

  OdgovoriIzbriši
 5. Vejo oni sami, tudi zato, ker ker vejo kakšni okostnjaki bodo v naslednjih mesecih padali iz raznih omar. Zato tudi niso z ničemer pogojevali vstopa v koalicijo, ker bi jih koalicijska pogodba ščitila pred javno kritiko partnerjev. In to razočaranje mora biti res veliko, danes v SP Žerdin objokuje Cerarjevo zavrnitev.

  Se bo pa v zgodovino zapisala kot edini/a premier/ka, ki sam/a o sebi govori v tretji osebi. Vsaj upam.

  OdgovoriIzbriši