14. dec. 2011

Jack and Jill (2011)

Ocena: ●○○○○○○○○○

Veste, kaj je največji problem danes (pa ne samo pri nas) in ga v najočitnejši meri utelešajo polpismena blogerska teleta in enocelični filmski retardisti plitvega uma? Izginotje vsakršne samokritike in samorefleksije ter reduciranje vseh meril sprejemljivega in okusnega na najmanjši skupni imenovalec, ki izničuje celo samega sebe. Da bi (dlje kot 12 minut po najavni špici) gledal tole? No fucking way.


Before I start what is sure to be an epic onslaught of hatred and venom for Adam Sandler’s latest splatter of guano on American movie screen, I want to get one thing straight. I used to like the guy. I used to think he was pretty funny on “Saturday Night Live,” and I actually find his earlier films like “Billy Madison,” “Bulletproof” and “Happy Gilmore” to be guilty pleasures.
—7M Pictures Reviews

George C., ti si (bil) res frajer.
(G) Do Adama Sandlerja nisem nikoli čutil takega odpora kot nekateri gledalci, saj vendarle menim, da mu tu in tam uspe kak dober film, kaka dobra komedija, kjer se sprostim in nasmejim ne da bi mi bilo treba pretegovati možgane. [...] Jp, Sandler se je nekoliko zresnil in otročje fore prepustil svojim kolegom, kar je pametna poteza, ki podaljšuje njegovo super uspešno kariero. —Iztok